Carmageddon-skaperne med nytt prosjekt

Rettighetene til serien er solgt, men Stainless Games fortsetter å lage bilkampspill.

Det er ikke så voldsomt lenge siden studioet bak Carmageddon-serien annonserte at de hadde solgt hele sulamitten til THQ Nordic. Men de er åpenbart ikke ferdige med å lage brutale bilspill, for nå er det klart at de kommer med nok eet spill i samme sjanger, denne gangen via utgiver Green Man Gaming Publishing.

Kommer i år

Detaljene er vage, og vi vet heller ikke navnet enda, men ifølge Stainless-topp Patrick Buckland «går det tilbake til studioets DNA». Pressemeldingen sier at spillet vil fokusere på kjøretøybasert kamp og action, i kjent stil. Lanseringen skal finne sted senere i år, og spillet kommer først til PC.

Som mange vet, eier Green Man Gaming sin egen spillbutikk på nettet. Dette betyr imidlertid ikke at spillet kommer til å bli eksklusivt for denne portalen – akkurat det har ikke pressemeldingen nevnt noe om, men spill gitt ut av dette selskapet har en tendens til å finne veien til Steam. Faktisk får du typisk Steam-kode når du kjøper spill direkte fra dem.

I pressemeldingen sier selskapet at dette er den første offentliggjøringen i det som skal bli et svært aggressivt år for utgiveren, der de skal gi ut en rekke «svært ambisiøse spill» på flere plattformer.

Toppbildet er lånt fra Mobygames.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.