Ta en titt på Tactical Breach Wizards

Det nye spillet fra skaperen av Gunpoint gir deg kontroll over en spesialstyrke som har en litt annen måte å gjøre ting på enn SWAT.

Tactical Breach Wizards er et turbasert taktikkspill som fokuserer på begrensede operasjoner. Du leder en gruppe magikere utstyrt med moderne opprørspoliti-utstyr, som må bekjempe terrorister, narkolangere og andre banditter.

Bilde fra det nåværende stadiet i utviklingen.
Bilde fra det nåværende stadiet i utviklingen.

Fokus på eksperimentering

Basert på den ferske videoen under artikkelen, ser spillet ut til å bli en slags kombinasjon av Into the Breach og XCOM, der du må bruke miljøene og spesialegenskapene til de ulike politimagikerne dine til din fordel for å vinne. Du kan eksperimentere fritt hver tur, og hvis noe ikke går som du ønsker kan du ta tilbake trekket og prøve noe annet. Først når du avslutter turen låses alle trekkene.

Vanskelighetsgraden skal heller ikke være for brutal, og det blir for eksempel ikke noen «permadeath» her. Utvikler Tom Francis sier at teamet ønsker folk skal ha det moro og eksperimentere med de mange systemene og taktiske mulighetene.

Tactical Breach Wizards er fortsatt tidlig i utviklingen, og ikke alle spillelementene er fastsatt enda. Det ser likevel ganske lovende ut, og det blir spennende å se hvordan det ender opp.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.