WRC 8 ser lovende ut

Utviklerne har gitt vist frem flere fartsetapper fra det kommende rallyspillet.

WRC-serien har fått blandede reaksjoner de siste årene. En stund var det italienske Milestone som sto for spillene i serien, og selv om de lagde flere greie spill (jeg hadde det for eksempel moro med WRC 4) virket det aldri som de helt fikk det gjennombruddet de burde ha fått. Så tok franske Kylotonn (nå KT Racing) over, med omtrent samme resultat.

Har jeg ikke vært her før?
Har jeg ikke vært her før?

Nytt spill til høsten

I år kommer WRC 8, og igjen er det KT Racing som står for utviklingen. Siden dette spillet bygger på den offisielle WRC-lisensen kan vi se frem til alle de 14 rallyene fra årets sesong, og spillet skilter med over 100 fartsetapper basert på ekte etapper fra mesterskapet.

Dette er ifølge utgiver BigBen Interactive mer innhold enn i noe annet rallyspill – om de faktisk har rett aner jeg ikke, men det er i alle fall betydelig mer enn hva nylanserte Dirt Rally 2.0 skilter med.

Andre nyvinninger inkluderer dynamisk vær, som altså kan endre seg underveis i individuelle etapper. Vi loves også en langt mer realistisk karrieremodus, inspirert av virkelighetens WRC-mesterskap, der du blant annet må bygge opp laget ditt og investere i teknologisk utvikling underveis.

Videoen under er et opptak av en livesending, og inneholder flere fulle fartsetapper der vi blant annet får se det dynamiske været i aksjon. Jeg må si det imponerer litt, og det samme gjør detaljnivået på selve veistrekningene (spesielt med tanke på at det skal være så mange av dem). Om kjørefysikken holder mål er et annet spørsmål, som vi neppe får svar på før lansering.

WRC 8 kommer i september, for konsoll og PC. Du kan sjekke butikksiden på Steam for mer informasjon.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.