Retrotimen reiser til London

Og deler ut kjeft i hytt og pine.

Denne ukens episode av Retrotimen har ikke like mange deltakere som jubileumsepisoden i forrige uke, men med Lars, Otto, Remi og Rasmus i studio er gjengen likevel litt større enn vanlig. Det er kanskje derfor det hele sklir litt ut litt, og de faktisk aldri får tid til å snakke om GameBoy-spillet de egentlig hadde planlagt at skulle være ukens tema.

I stedet hører vi blant annet om Ottos traumatiske tur til London og Remis forveksling av to ganske ulike salver, før det hele avsluttes med litt kjefting på politikere som prøver å begrense ytringsfriheten og statseide bedrifter som sløser penger på ren vydioti. Reven får også på pukkelen, her skal ingen skånes.

Her er ukens episode:

Mer Retrotimen?

Nye episoder av Retrotimen slippes altså hver fredag, og om du ikke vil gå omveien om Spillhistorie (selv om vi setter pris på det!), kan du følge dem på Facebook og Soundcloud. Du kan også svippe innom podcastens offisielle nettsted. I tillegg er det mulig å støtte Retrotimen på Patreon.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.