Sega har sluppet to nye klassikere på Switch

Dra på eventyr med Alex Kidd, eller bekjemp mytologiske monstre i Gain Ground.

Sega fortsetter å relansere gamle spill gjennom Sega Ages-serien, som nå har fått to nye spill: Alex Kidd in Miracle World og Gain Ground. Spillhistorie-lesere med bedre hukommelse enn det jeg har husker kanskje at sistnevnte egentlig skulle slippes i februar, men det skjedde altså ikke (selv om begge spillene har vært ute på den japanske eShop-en en stund).

Alex Kidd in Miracle World.
Alex Kidd in Miracle World.

Flere forbedringer

Alex Kidd in Miracle World er et sideskrollende plattform-/actionspill i god, gammel stil, utviklet av samme team som sto bak rollespillene i Phantasy Star-serien. Forvent friske farger, søte fiender og glatt action, i dette spillet som opprinnelig kom for Master System. Den nylanserte Sega Ages-versjonen skilter blant annet med muligheten til å spole tilbake tiden om du begår tabber.

Gain Ground er et actionspill med et hint av strategi, sett fra fugleperspektiv. Målet er å komme seg gjennom spillkartet før tiden går ut, og man kan spille alene eller i samarbeidsmodus. Sega Ages-utgaven inkluderer en lettere spillmodus, lokal flerspiller for tre og muligheten til å låse opp alle de 20 spillfigurene.

Ellers er spillet trofast mot arkadeversjonen, og utviklerne har til og med gjenintrodusert en «glitch» som ble fjernet fra den amerikanske utgaven (denne kan du riktignok skru av). Her er en liten trailer for begge spillene:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.