Utkjemp store slag under andre verdenskrig

Hell Let Loose er et lagbasert skytespill med fokus på samarbeid. Nå har det fått dato for tidliglanseringen.

Det begynner å bli en stund siden jeg har latt meg lokke ut på internettets slagmarker (det siste flerspillersentrerte skytespilet jeg spilte rimelig mye var Red Orchestra), men den kommende førstepersonsskyteren Hell Let Loose tror jeg jommen jeg skal følge med på.

Jeg innrømmer at det er muligheten til å kjøre slike som frister mest.
Jeg innrømmer at det er muligheten til å kjøre slike som frister mest.

Fokus på lagarbeid

I dette spillet sendes vi tilbake til den andre verdenskrigen, på store slagmarker der opp til 100 spillere kan delta i kamphandlingene samtidig (med femti på hvert lag). Fokus skal være på lagarbeid, og hver spiller kan velge mellom en av fjorten unike roller. En av dem er kommandøren, som må prøve å lede styrkene sine rundt via et taktisk kart.

Man kan også hive seg bak spakene eller rattet på en rekke ulike kjøretøyer, fra tyskernes Panther-stridsvogn til amerikanernes altmultmuligbil, Jeepen. Tyngre skyts som antitankvåpen og artilleri er også en del av slagmarken, og spillerne kan bygge forsvarsverker underveis.

Nå har utviklerne av Hell Let Loose annonsert at spillet slippes i «early access» den 6. juni (altså på årsdagen for D-Dagen). I samme anledning har de sluppet denne teaser-videoen:

Litt rare løpeanimasjoner, syntes jeg, men ellers ser det jo pent ut.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.