Sir Lancelot og Morgana le Fey jakter på Jack the Ripper

Spennende konsept i nylanserte Du Lac & Fey: Dance of Death.

Mysteriet om Jack the Ripper fortsetter å inspirere historiefortellere, og med Du Lac & Fey: Dance of Death får vi en ny vri på den kjente (om ikke akkurat kjære) historien. Her følger vi nemlig Sir Lancelot Du Lac og Morgana le Fey(*), to karakterer du sannsynligvis kjenner bedre fra mytene om Kong Arthur, i deres jakt på den notoriske seriemorderen.

Ah, og nevnte jeg at Morgana har blitt forvandlet til en hund som kun Sir Lancelot kan forstå og kommunisere med?

Lancelot og Morgana i London.
Lancelot og Morgana i London.

Nøye faktasjekket

Konseptet virker veldig rart, men selve spillet ser til gjengjeld overraskende seriøst ut. Utviklerne forteller blant annet at de har gjort svært mye research i historien om Jack the Ripper og London slik byen var på slutten av attenhundretallet, og at de har fått eksperter til å faktasjekke mye av innholdet i spillet.

Du Lac & Fey: Dance of Death beskrives som et historiedrevet spill som tilsynelatende har mye til felles med Telltales utgivelser fra de senere årene (ikke forvent intrikate gåter, for eksempel), men der handlingen kan tas i ulike retninger avhengig av hva du foretar deg og hvilke valg du tar underveis.

Spillet er ute nå, og her er en fersk lanseringstrailer:

(* Utviklerne har valgt å skrive navnet slik, jeg vet at det andre steder skrives le Fay)

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.