Rollespillveteran med helt ny serie

Spiderweb Software har annonsert Queen’s Wish, et nytt rollespill i retrostil.

Indie-utvikleren Spiderweb Software ble grunnlagt så langt tilbake som i 1994, og siden da har studioet (som stort sett har bestått av én utvikler, men nå er dobbelt så stort) jevnt og trutt laget og gitt ut rollespill i klassisk stil. Nå har de annonsert sitt nyeste rollespill, ved navn Queen’s Wish.

Neppe et spill man spiller for grafikkens skyld.
Neppe et spill man spiller for grafikkens skyld.

Kolonibygging i et fremmed land

I dette spillet får du rollen som en prins eller prinsesse, som har levd et liv i luksus helt til moren din finner ut at det er på tide å se hva du er laget av. Derfor sender hun deg til en krigsherjet tidligere koloni, og sier at hvis du ikke klarer å gjenerobre den, kan du like godt bare bli der. Heldigvis har du fått med deg både soldater og gull, så du slipper å gjøre jobben helt alene.

Nå er spørsmålet hva du vil gjøre videre – spillet byr på en stor og åpen verden full av hemmeligheter og eventyr, som du fritt kan utforske. Samtidig kan du bygge opp riket ditt, eller «dronningens» om du velger å være lojal, og løse over hundre sideoppdrag. Totalt kan du forvente cirka femti timer med innhold i spillet.

Queen’s Wish skal slippes til høsten for PC og Mac, og får mobile utgaver senere. Her er det offisielle nettstedet, og her er en trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.