Courier of the Crypts ser ut til å være en skjult indie-perle

Dette hjernetrimspillet kommer blant annet med et araknofobi-filter.

Courier of the Crypts er en kombinasjon av actionspill, hjernetrimspill og eventyrspill som visstnok har tatt hele åtte år å utvikle. Den siste delen av utviklingsperioden har foregått i «early access», men nå har spillet forlatt tjenesten og fått fullverdig lansering.

En grafikkstil det er vanskelig å mislike.
En grafikkstil det er vanskelig å mislike.

Spillet følger en stakkars kurér, som har fått i oppdrag å levere en pakke til noen som befinner seg dypt nede i et nettverk av katakomber. Dessverre deler de katakombene med massevis av både naturlige og overnaturlige monstre, inkludert så mange edderkopper at utvikleren har implementert et eget araknofobi-filter for sarte sjeler. I tillegg er katakombene fulle av feller.

Magisk fakkel

Heldigvis har du noe som kan hjelpe deg, nemlig en magisk fakkel. Når du bruker denne, vil miljøet rundt deg reagere på ulike måter. Noen fiender vil for eksempel frykte flammene og forsøke å stikke av, mens andre sporenstreks vil komme mot deg for å slukke fakkelen. Dette kan du for eksempel bruke til å lure dem i feller. Men husk at fakkelen ikke varer evig.

Spillet skilter med over 20 nivåer som alle er laget for hånd, og inneholder en rekke hemmeligheter. Spillet har ikke fått særlig mye oppmerksomhet, men så godt som alle de eksisterende brukeranmeldelsene er positive, så dette ser ut som en skjult indie-perle. Ta en titt på traileren:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.