Grimrock-veteranenes nye spill er rett rundt hjørnet

Druidstone: The Secret of Menhir Forest har fått slippdato.

Legend of Grimrock-spillene tok førstepersons grotteutforsking ala Dungeon Master og Eye of the Beholder til et helt nytt nivå, og personlig regner jeg spesielt det andre spillet i serien som et av favorittrollespillene mine noensinne. Det ser ikke ut som vi får et Legend of Grimrock 3 med det første, men en gjeng veteraner fra studioet har noe annet spennende å by på.

Bli med på skogstur

Det er noe Grimrock-aktig over grafikkstilen.
Det er noe Grimrock-aktig over grafikkstilen.

Det nye spillet deres heter Druidstone: The Secret of Menhir Forest, og vi skal nok en gang tilbake til rollespillsjangeren her. Men førstepersonsvinkelen fra Grimrock er byttet ut med isometrisk fugleperspektiv, og sanntidskampene er byttet ut med turbasert slåssing. Samtidig er det mange likhetstrekk, slik som at spillets miljøer er fulle av gåter og hemmeligheter.

Utviklerne har også hentet inspirasjon fra brettspill, og mener spillet kombinerer de beste kvalitetene til moderne rollespill med elegansen til taktiske brettspill. Det er ikke noen stor, sammenhengende verden som må utforskes her, i stedet må du spille deg gjennom en serie håndlagde oppdrag som tar fra 15 til 45 minutter å fullføre.

Nå er lanseringen rett rundt hjørnet. Den 15. mai dukker spillet opp på PC, og utviklerne har lagt inn mulighet for forhåndsbestilling (via Humble Store) på nettstedet sitt. Dette gir deg både DRM-fri versjon av spillet og Steam-nøkkel. Her er en helt fersk trailer:

En kommentar om “Grimrock-veteranenes nye spill er rett rundt hjørnet”

  1. Gleder meg! Endelig turbasert! Føler jeg har truffet bra med lista over spill jeg så fram til i 2019 sålangt, så satser på at det fortsetter med denne.

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.