BAFTA-vinneren My Child Lebensborn kommer til PC og konsoll

Ikke lenger låst til Android.

Det norske mobilspillet My Child Lebensborn vant en prestisjetung BAFTA-pris i sjangeren Games Beyond Entertainment, ironisk nok like etter at Google hadde valgt å fjerne det fra spillbutikkene i flere europeiske land. Nå er det heldigvis tilbake, og ikke bare det; det kommer til langt flere plattformer om kort tid.

er det nemlig klart at spillet skal slippes på PC og alle de tre store konsollplattformene, samt iOS, før året er omme. PC-versjonen slippes den 27. juni, mens de øvrige versjonene dukker opp senere. Så langt sies det ikke noe om eventuelle endringer for de «store» plattformene.

En opplevelse som gjør inntrykk

My Child Lebensborn er en slags livssimulator der du får i oppgave å fostre opp et tyskerbarn i Norge etter krigen. Gutten eller jenta har akkurat kommet i skolealder, og må dermed for første gang oppleve hvordan samfunnet forøvrig forholder seg til barn av tyske soldater.

Jeg skrev om mobilversjonen da den kom ut, så ta en titt på inntrykkene mine for mer informasjon. Men kortversjonen er at dette er et spill som gjorde stort inntrykk på meg da jeg spilte det, og som du definitivt bør ha på radaren din om du ikke har hatt anledning eller lyst til å kjøpe det på Android.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.