Bytt ut kokkene med roboter i Automachef

I dette spillet må du designe kompliserte, automatiske fabrikksystemer for å lage mat.

Spill som Infinifactory, Big Pharma og Factorio er bevis på hvor moro det kan være å sette sammen kompliserte, automatiserte produksjonssystemer. Snart får vi et nytt spill i «fabrikksjangeren», nemlig Automachef som skal slippes for PC (Steam) og Switch i løpet av sommeren.

Satser på at personen som har laget dette har full kontroll.
Satser på at personen som har laget dette har full kontroll.

Jo flere roboter, jo mere søl

I dette spillet er det kjøkkenet som skal automatiseres. Spillet gir deg i oppgave å sette sammen en hel rekke forskjellige matretter ved hjelp av samlebånd og avanserte maskiner, ofte på begrenset plass. Samtidig må du ta hensyn til energibruk, og prøve å bruke ingrediensene så effektivt som mulig for å hindre svinn.

Prøv også å redusere risikoen for brann og infeksjoner – og matrettene bør helst komme frem innen rimelig tid, også, for hvis ikke blir kundene sure. Heldigvis får du noen hjelpemidler også, slik som muligheten til å lagre ulike layouter for senere bruk.

Du kan også programmere de individuelle maskinene i matfabrikken din, og velge mellom et tekstbasert Assembler-språk(!) og et visuelt system. Spilet skilter både med en historiedrevet kampanje og en sandkassemodus, og som du ser av traileren under ser det ut til å ha presentasjonen i orden.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.