Retrotimen: Kirby’s Extra Epic Yarn

Det er en fullspekket Retrotimen-episode denne uken, med blant annet en anmeldelse av Kirby’s Extra Epic Yarn.

Det har gått noen uker siden den forrige podcasten fra Retrotimen, og grunnen til det er at de har hatt to liveshow sammen med Twin-Stick Gamers, som har tatt opp mye tid. I dagens episode forteller de litt om den opplevelsen, og hvilke erfaringer de gjorde seg underveis. Det blir også litt grubling om podcasten generelt, og ideer for fremtiden.

Kirby-eventyr og Notre Dame

Selvsagt blir det også litt snakk om film og spill, og gjengen kommer innom både Assassin’s Creed Unity og The Avengers: Endgame. Rasmus har også anmeldt Kirby’s Extra Epic Yarn, en helt ny 3DS-versjon av Wii-spillet fra ringrevene i HAL Laboratory (visste du forresten at det var der der Nintendo-legenden Satoru Iwata fikk sin start på karrieren?).

I studio finner vi ikke bare Lars, Otto og Rasmus, men også Adrian Tanem fra Twin-Stick Gamers (du finner deres Facebook-side her, om du vil sjekke dem ut). Her er ukens podcast:

Mer Retrotimen?

Nye episoder av Retrotimen slippes altså hver fredag, og om du ikke vil gå omveien om Spillhistorie (selv om vi setter pris på det!), kan du følge dem på Facebook og Soundcloud. Du kan også svippe innom podcastens offisielle nettsted. I tillegg er det mulig å støtte Retrotimen på Patreon.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.