Likte du musikken i Little Big Adventure?

Nå vil originalkomponisten arrangere og spille inn musikken på nytt.

Little Big Adventure Symphonic Suite har akkurat ploppet inn på Kickstarter, og ser ut til å være en godbit for alle de som vokste opp med de ultrasjarmerende Little Big Adventure-spillene. Det ferdige produktet skal nemlig by på nyinnspillinger av låtene fra Little Big Adventure 1 og 2.

Little Big Adventure 2.

Skal slippes senere i år

Det er originalkomponisten Philippe Vachey som leder prosjektet, og de opprinnelige spillskaperne Didier Chanfray og Frederick Raynal er også med på laget. Planen er å lansere Little Big Adventure Symphonic Suite både på CD og vinyl (samt digitalt), i desember.

En ting som gjør Little Big Adventure Symphonic Suite litt ulikt mange andre slike orkesterbaserte nyinnspillinger av klassisk spillmusikk, er at originalmusikken også var spilt inn med fullt orkester. Dette var ganske unikt i en tid der spillmusikk generelt ble skapt på datamaskiner. Det var Vachey selv som ledet den originale innspillingen, og de gamle versjonene vil også bli med i samlingen.

Det ser, forutsigbart nok, ut som kampanjen er på god vei mot suksess. Her er Little Big Adventures tittelmelodi:

En kommentar om “Likte du musikken i Little Big Adventure?”

  1. Konge! Et av tidenes beste spilllydspor. (og spill. Spesielt oppfølgeren)

    Husker man kunne sette CDen i CD-spilleren for å spille av musikken. Det ble jeg veldig imponert over.

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.