NEScape! er et «escape room»-spill for NES

Utvikleren lanserer folkefinansieringskampanje.

Er du sulten på et helt nytt NES-spill, og i tillegg liker å trimme hjernen? I så fall kan NEScape! kanskje være noe for deg. Dette spillet beskrives som et «escape room»-spill fullstappet av ulike typer nøtter, tilsynelatende ikke helt ulikt «gode», gamle The 7th Guest for PC, og utvikleren lover at mens vanskelighetsgraden skal være høy, vil alle nøttene kunne løses ved hjelp av logikk.

Spillet er ferdig allerede

Spillet skal være fullstendig ferdigutviklet, men utvikleren har startet en folkefinansieringskampanje på Kickstarter for å sikre fysisk utgivelse. NEScape! skal være kompatibelt med alle de ulike variantene av konsollen (inkludert den europeiske PAL-modellen), og noen av de populære klonesystemene.

I tillegg støttes den offisielle SNES-musen, som opprinnelig ble utviklet for bruk med Mario Paint.

Utviklerne lover også en digital lansering som kan spilles på emulator, og de vil tilby instruksjoner for hvordan dette gjøres. Planen er å lansere NEScape! i september, og siden folkefinansieringen allerede har sust forbi målet (og spillet som nevnt skal være ferdigutviklet), får vi satse på at de lykkes med det.

Youtuberen JohnRiggs har tatt en titt på spillet allerede, så om du er interessert i spillet kan du jo sjekke videoen hans:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.