Retrotimen: ‘Allo ‘allo! og Yoshi’s Crafted World

Her er en fullspekket episode, med både ølsmaking, Switch-spill og klassisk TV-serie på menyen.

Det er fredag, og dermed passer det kanskje godt at Retrotimen starter i det våte element. Rasmus forteller om sin tur til Riga der han drakk noe som het This is the End, og deretter er det øltest av porteren fra Mack, som Otto er svært begeistret for.

Yoshi's Crafted World.
Yoshi’s Crafted World.

Etter alt dette, drar Lars samtalen over i spillenes verden, og forteller om Yoshi’s Crafted World på Switch. Dette rimelig ferske spillet er et lekkert plattformspill i 2D-stil, der all grafikken er laget for å se ut som om miljøene er laget av papp, tape og andre ting vi husker fra sløyd og håndarbeid på skolen.

‘Allo ‘allo!

Sist, men ikke minst, har gjengen hatt et gjensyn med den britiske TV-serien ‘Allo ‘allo!, som gikk på norske TV-skjermer på åtti- og nittitallet. Hvis du stammer fra den tiden er sjansene små for at du ikke har en viss kjennskap til denne serien, da den var et fast innslag i NRKs helgeunderholdning i mange år.

Men har den holdt seg? Spoiler: Ja. Hvis du vil høre hvorfor humoren fortsatt funker, finner du ukens episode her (og hør godt etter, for de sier det bare én gang):

Mer Retrotimen?

Nye episoder av Retrotimen slippes altså hver fredag, og om du ikke vil gå omveien om Spillhistorie (selv om vi setter pris på det!), kan du følge dem på Facebook og Soundcloud. Du kan også svippe innom podcastens offisielle nettsted. I tillegg er det mulig å støtte Retrotimen på Patreon.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.