Nå har Kerbal Space Program fått en ny utvidelse

Med mer avanserte byggemuligheter og mer spennende å oppdage i spillets univers.

Om du er en av de mange som har investert et hundretalls timer i å designe romfartøy i Kerbal Space Program, vil du kanskje ha interesse av å vite at spillet nå har fått en ny ekspansjon. Den heter Breaking Ground, og inkluderer en rekke nye muligheter.

Nye muligheter

Nye ting å se.
Nye ting å se.

Blant annet får spillerne nå mulighet til å bruke en rekke nye robotdeler, slik som rotorer, stempler og bevegelige hengsler. De kan også installere lagringsbeholdere i romskipene, som kan romme ulike typer forskningsutstyr som så kan plasseres ut på planetene og månene i solsystemet for å samle data og slikt.

Dette kommer greit med, for de ulike klodene vil nå ha flere interessante fenomener som kan studeres, slik som kryovulkaner, meteorer, kratere og så videre. Dette skal ifølge utvikleren være med å gi spillerne enda større grunner til å utforske solsystemet.

Kerbal Space Program er en simulator som skjuler enorm kompleksitet bak et søtt ytre. Spillet gir deg i oppgave å drive ditt eget romprogram, der du selv må designe romskipene og sende dem ut i verdensrommet. Her kan du se en trailer fra Kerbal Space Program: Breaking Ground, som viser noen av de nye mulighetene:

Er jeg den eneste som får assosiasjoner til EverQuest av musikken?

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.