GOG vil ikke slette Minecraft: Story Mode fra serverne sine

I motsetning til Mojang, sier de at du kan laste ned spillet også i fremtiden om du har det på kontoen.

I går kom det en lite hyggelig annonsering på Minecraft-nettstedet: Om du har kjøpt en eller begge sesongene av Minecraft: Story Mode, har du nå cirka tre uker å laste det ned på – fra og med 25. juni kan ikke lenger lastes ned.

Dette gjelder ifølge Mojang begge sesonger av Minecraft: Story Mode, på følgende plattformer: Microsoft Windows, macOS, PlayStation 3, PlayStation 4, PlayStation Vita, Wii U, Nintendo Switch, Xbox 360, Xbox One, Android og iOS.

Jeg skjønte aldri helt hvorfor de lagde episodespill basert på Minecraft i utgangspunktet, men Story Mode ser ut til å ha fått mange fans.
Jeg skjønte aldri helt hvorfor de lagde episodespill basert på Minecraft i utgangspunktet, men Story Mode ser ut til å ha fått mange fans.

Grunnen til at spillene blir borte er den mye omtalte Telltale Games-nedleggelsen, som også har ført til at de andre seriene fra utgiveren har blitt fjernet fra markedet. Det som er uvanlig denne gangen er at spillet ikke kan lastes ned i fremtiden, om du allerede eier det.

GOG vil ikke slette spillet

Nå har imidlertid en representant for GOG sagt det motsatte; hvis du har kjøpt spillet der, vil det være tilgjengelig for nedlasting også etter den 25. juni. Nå skal det rett nok sies at de har gått tilbake på slikt før, så det er kanskje en god idé å laste ned den DRM-frie versjonen uansett. Den kan du installere uavhengig av klienten GOG Galaxy, om nødvendig.

På Steam er det fortsatt forvirring – i likhet med GOG har Steam for vane å la spillene forbli på serverne selv om de fjernes fra butikkene, men en bruker som tok kontakt med brukerstøtten om temaet fikk beskjed om at de ikke kunne gi noe definitivt svar.

Merk at Steam også har en backup-funksjon – så lenge du har lastet ned og oppdatert spillet kan du høyreklikke på navnet i spill-listen og velge «backup game files».

Minecraft: Story Mode er altså en episodebasert serie med historiedrevne spill basert på universet fra Minecraft.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.