Hold deg unna skyggene i Lightmatter

Portal-aktig hjernetrim der mørket tar livet av deg.

Valve har kanskje glemt å lage nye Portal-spill, men det kommer stadig mindre utgivelser inspirert av de moderne hjernetrimklassikerne. En av disse er Lightmatter, som skal lanseres senere i år. I dette spillet må du prøve å navigere deg trygt gjennom et futuristisk forskningsanlegg der det å bevege seg ut av lyset resulterer i den visse død.

Best å skru på lyset.
Best å skru på lyset.

Dermed må du manipulere lyskildene og miljøene rundt deg for å holde deg i live.

Med Agent 47 på øret

De danske utviklerne beskriver det selv som «hvis LIMBO og Portal fikk en merkelig baby,» og lover en unik tegneserieaktig grafikkstil med en mørk atmosfære. På lydsiden skilter det med David «Agent 47» Bateson i rollen som en GlaDOS-aktig stemme i bakgrunnen.

Planen er å lansere spillet både på PC og konsoll i løpet av året. Her er en trailer med video fra spillet, som viser hvordan det hele fungerer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.