THQ Nordic restaurerer Svampebob-spill

Utgiveren har annonsert nyversjon av SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom.

Svampebob Firkant er favorittserien til faren min (66), og hvis han hadde spilt dataspill ville han sikkert gledet seg over at THQ Nordic nå har annonsert en nyversjon av SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom fra 2003. Nyversjonen kommer til PC, Xbox One, Switch, PlayStation 4 neste år, og Steam-siden er allerede oppe.

Et lisensspill med et godt rykte?!

Hvis dette er et ekte skjermbilde, lover det jo godt for selve spillet.
Hvis dette er et ekte skjermbilde, lover det jo godt for selve spillet.

Det originale spillet regnes faktisk som en kultklassiker, og er et tredimensjonalt plattformspill der Svampebob og gjengen må redde Bikinibunnen fra en gjeng roboter skapt av alltid like plagsomme Plankton, som ønsker å ta over hele greia (utvilsomt for å skaffe seg den hemmelige krabbeburger-oppskriften).

Du får spille som Svampebob, Sandy og Patrick, som hver har unike egenskaper, og treffe en rekke andre figurer fra serien.

Nyversjonen har naturlig nok betydelig bedre grafikk enn originalen, men den skal ellers være trofast mot kildematerialet. Skjønt den får faktisk en helt ny flerspillermodus, samt noe innhold som opprinnelig ble kuttet fra spillet – slik som en bosskamp mot «robotbleke».

Ingen trailere så langt, men med tanke på timingen av annonseringen skulle det ikke forundre oss om SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom – Rehydrated (som er nyutgivelsens fulle navn) blir å se på E3.

Merk at dette altså er en nyversjon av stuekonsollversjonen – PC fikk et spill som het det samme, men som faktisk var et todimensjonalt pek-og-klikk-spill i stedet. Det får tydeligvis hvile i fred.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.