Devolver har lansert en «bootleg»-samling med billige kopier av egne spill

Uh-huh?

Devolver Digital har kjørt sin tradisjonelle E3-pressekonferanseparodi, der de blant annet annonserte Devolver Bootleg, en samling med åtte forskjellige spill. Alle er billige «bootleg»-varianter av egne utgivelser, og vi får blant annet Hotline Miami-aktige Hotline Milwaukee og Luftrausers-aktige Luftrousers. Shootyboots høres også spenstig ut.

Pakken er ute nå, og Devolver Digital har til og med lagt inn en lanseringsrabatt på 1% for å gjøre den ekstra fristende.

Brukeranmeldelsene er som forventet fulle av tull, men de få som tar pakken seriøst ser ut til å konkludere med at de fleste spillene faktisk er ganske gode. Så det er vel bare å ta en titt! Her er en trailer:

Og her er den tidligere nevnte pressekonferansegreia. Litt teit, men det er vrient å ikke la seg rive med:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.