Spyro Reignited Trilogy kommer til Switch og PC

Den vesle dragen er tilbake på nye plattformer.

Etter at Activision hadde stor suksess med sin (faktisk skikkelig gode) nyutgivelse av Crash Bandicoot-serien, fulgte de i fjor opp med Spyro Reignited Trilogy – en samling med heftig oppgraderte versjon av Spyro the Dragon, Spyro 2: Ripto’s Rage og Spyro: Year of the Dragon. Også denne pakken fikk god kritikk, og mine (begrensede) erfaringer er også positive.

Søt er han.
Søt er han.

Monstergrilling på nye plattformer

Opprinnelig var trilogien kun ute for PlayStation 4 og Xbox One, men nå kommer den også til PC (Steam) og Switch. Lanseringen finner sted i sommer. De to forskjellige versjonene har faktisk forskjellige utviklere; det er originalutvikler Toys for Bob som bringer serien over til Switch, mens Iron Galaxy ordner PC-utgaven.

På PC loves vi 4K-støtte og ingen sperre for bildeoppdateringsfrekvens, mens Switch-versjonen selvsagt kan spilles både i håndholdt modus og på storskjerm.

Kombinert byr pakken på over 100 nivåer med tredimensjonal plattformhopping og action, der Spyro og vennene hans slår seg løs i miljøer som har fått seg en kraftig visuell oppgradering, akkompagnert av et forbedret lydspor. Her er en Switch-trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.