Elite-skaperen blir utgiver

Deres første avtale er med studioet bak Surviving Mars og flere av de nye Tropico-spillene.

Frontier Developments følger i fotsporene til for eksempel Funcom, og har kommet frem til at det å bare lage egne spill ikke er nok. De vil også gi ut spill fra andre utviklere, og nå har de annonsert sin første partner.

Surviving Mars.

Denne partneren er bulgarske Haemimont Games, som er mest kjent for å ha stått for flesteparten av de nye spillene i Tropico-serien – men ikke det siste, for da det ble laget var de opptatt med Surviving Mars for Paradox.

Frontier skal betale for utviklingen og stå for markedsføring og distribusjon av den bulgarske utviklerens neste spill, som skal lanseres om et par-tre år. Frontier sier videre at de er i samtaler med andre utviklere, og håper å annonsere nye partnerskap i fremtiden.

Selv er de ikke så voldsomt langt unna å gi ut Planet Zoo, og de driver selvsagt fortsatt med videreutvikling av Elite: Dangerous.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.