Bygg en dyrepark i Planet Coaster-skapernes neste spill

Annonseringstraileren til Planet Zoo er så søt at det er vanskelig å ikke smile.

Dette viste seg å bli litt av en dag for nyannonseringer av strategispill i byggesjangeren, for hakk i hæl på Transport Fever 2-annonseringen kommer Frontier Developments’ kunngjøring av Planet Zoo. I dette spillet må du bygge din egen dyrepark, der både gjestene og dyrene forhåpentligvis har det trivelig.

Et av de mange flotte dyrene vi kan ha i parkene våre.
Et av de mange flotte dyrene vi kan ha i parkene våre.

Realistiske dyr

Utviklerne forteller blant annet at de har lagt stor vekt på å få dyrene til å oppføre seg så naturlig som mulig – hvert dyr beskrives som et «tenkende og følende vesen» med egen personlighet og unikt utseende. For at dyrene skal trives må du bygge detaljerte innhegninger til dem, som i så stor grad som mulig etterligner de naturlige omgivelsene deres.

Som i Planet Coaster fra samme studio, får du svært detaljert kontroll over byggingen. Landskapet kan formes som du vil, og du får hundrevis av komponenter som kan brukes til å skape egne, unike bygninger og habitater.

Det handler forøvrig ikke bare om å tilby underholdning for gjestene dine. Underveis kan du drive forskning, og trene opp nye generasjoner av truede dyr som kan slippes ut i villmarken der de hører hjemme.

Spillet slippes med en kampanje, men har også en omfattende sandkassemodus. Lanseringen skal finne sted senere i år, og spillet kommer til PC. Mer informasjon finner du på det offisielle nettstedet, og her er den mildt sagt herlige traileren:

Frontier Developments har i tillegg til Planet Coaster stått for Zoo Tycoon, så dette er ikke deres første tur i dyreparken. Men deres forrige lansering i sjangeren var ikke like vellykket – Jurassic World Evolution så veldig lekkert ut før det ble sluppet, men viste seg å være litt i overkant forenklet. Frontier har imidlertid fortsatt å oppdatere det, og den forrige versjonen ble sluppet tidligere denne måneden.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.