Hexen-inspirerte Amid Evil er ferdigutviklet

Dette førstepersons skytespillet byr på eksplosiv action i nittitallsstil.

Etter cirka ett år i «early access» er førstepersonsskyteren Amid Evil nå lansert i ferdig utgave. Her er det klassikere som Hexen og Heretic, samt gode, gamle Unreal, som har vært de viktigste inspirasjonskildene. Spillet byr på monsterdreping i retrostil, med piksellert grafikk og lavpoly-miljøer, men med moderne Unreal-teknologi som fundament for det hele.

I fyr og flamme over lanseringen.

Klassisk episodestruktur

Vi loves syv distinkte episoder som hver har sine egne ulike fiender og omgivelsestyper, samt ikke-lineære nivåer fulle av hemmeligheter. Monstre er det også ganske mange av, og disse skal visstnok også være ganske smarte, men heldigvis for vi tilgang på en bråte ulike, magiske våpen for å kverke dem.

Amid Evil har fått mye skryt gjennom hele «early access»-perioden, og med 98% positive brukeranmeldelser på Steam ser det ikke ut som den endelige versjonen har gjort noe for å ødelegge folks oppfatning av spillet. Så hvis du er interessert i litt god, gammeldags action kan det se ut som dette er noe du bør sjekke ut.

Her er en passende bombastisk trailer:

Ikke alt med tidslinjen vi befinner oss i er like kult, men jeg liker definitivt hvordan førstepersons skytespill plutselig har blitt bra igjen. I tillegg til Amid Evil kan vi i 2019 glede oss til alt fra toppmoderne Doom Eternal til Build-baserte Ion Maiden. Forhåpentligvis klarer sistnevnte seg gjennom det smått absurde søksmålet det nå har blitt utsatt for.

Ah, og så fikk vi jo nyversjonen av Blood, som jeg kjøpte men har glemt å spille. Det skulle jeg ha husket før jeg valgte å plukke opp Amid Evil nå nettopp.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.