Snart kommer King of Dragon Pass-oppfølgeren til PC og Mac

Six Ages: Ride Like the Wind tar oss med til fantasiverdenen Glorantha, der vi må ta vanskelige valg for å overleve.

King of Dragon Pass er en ekte kultklassiker; et spill som kun fikk en svært begrenset utgivelse og knapt noe oppmerksomhet da det opprinnelig ble lansert på nittitallet, men som gradvis har blitt mer og mer populært med årene. Nå har det fått nyversjoner på både mobile plattformer og datamaskiner, og en oppfølger ved navn Six Ages: Ride Like the Wind på mobil.

Snart slippes denne oppfølgeren på PC og Mac. I en post på utviklernes nettsted forteller de at spillet nå er i «alfa», og at de aller fleste systemene er implementert og fungerer. Noen dato vil de ikke ut med, men spillet har fått oppføringer på både Steam og GOG.

Eksempel på en situasjon du kan støte på.
Eksempel på en situasjon du kan støte på.

Bronsealderinspirert univers

Six Ages: Ride Like the Wind finner sted i rollespillverdenen Glorantha, som er samme verden som King of Dragon Pass var satt til. I denne bronsealderinspirerte fantasiverdenen er ikke solen en stjerne, men en mektig gud – og det finnes mengder av andre guder som kan påvirke livene til menneskene.

Handlingen foregår flere tusen år før hendelsene i King of Dragon Pass, men konseptet er fortsatt det samme; du leder en klan som må prøve å overleve i de harde miljøene, og i tillegg til å ta strategiske valg og prioriteringer må du forholde deg til over 400 historiesekvenser med moralske dilemmaer og andre krevende situasjoner.

Six Ages er forøvrig ikke det eneste spillet satt til Glorantha som PC-spillere kan se frem til. Et studio ved navn Black Shamrock jobber nemlig med et fullblods rollespill satt til samme univers.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.