Her er 20 helt nye Commodore 64-spill

Retroutgiveren RGCD arrangerer spillutviklerkonkurranse.

RGCD har i flere år arrangert en spillutviklerkonkurranse for Commodore 64, der poenget har vært å lage spill for «cartrdige»-formatet, som ikke overstiger 16 kilobytes i størrelse. Mange av de beste spillene fra tidligere konkurranser har senere blitt utvidet, og fått kommersiell utgivelse.

Megastyle-spillet Ice Cold Beer er basert på et mekanisk arkadespill, og krever at du bruker to stikker samtidig.

Nå er tidsfristen for årets konkurranse gått ut, og det ble totalt 20 bidrag denne gangen. Som vanlig har konkurransen tiltrukket seg flere kjente utviklere fra den levende Commodore 64-scenen, inkludert en gjeng fra Megastyle (faste lesere husker kanskje at jeg intervjuet to utviklere fra denne gruppen for en tid tilbake).

Alle spillene er gratis tilgjengelig på nettet. Merk at dommerne ikke har fått sagt sitt enda, så hvis du kun ønsker å teste de aller beste spillene må du belage deg på å vente litt, men et raskt overblikk tyder på at kvaliteten jevnt over er høy, så det bør ikke være vrient å finne noe moro her.

Toppbildet er hentet fra Relentless.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.