Spillhistorie.no er i feriemodus

Det blir litt mindre innhold her enn til vanlig, mens batteriene lades i juli.

I år som i fjor har jeg tatt turen til Kjerringøy utenfor Bodø, hvor jeg kommer til å bli et par uker for å lade batteriene og generelt få en liten pause fra hverdagen. Det betyr at det blir litt mindre aktivitet her på nettstedet i tiden som kommer, da det ikke bare blir mindre tid til jobbing, men også blir vrient å rett og slett få arbeidsro i et lite hus med dårlig wifi og mange folk.

Det blir fint å få noen uker med denne utsikten.

Jeg skal selvsagt gjøre mitt beste for å sikre at ting ikke stopper helt opp, men ikke forvent daglige artikler som før. Jeg håper uansett dere fortsetter å svippe innom regelmessig for å se om det har kommet noe nytt, og siden Spillhistorie.no faktisk har eksistert i over fire år nå, har vi jo et ganske stort arkiv med både store og små artikler som kan utforskes om dere har lyst på ferielektyre.

Flere av de eldre tilbakeblikkene har for eksempel ganske lave lesertall i forhold til de nyere, så det er nok mye å kikke på der for de fleste.

Ellers håper jeg at alle dere lesere får en fin ferie, og jeg lover at Spillhistorie.no kommer sterkere tilbake til høsten. Jeg har mange artikkelideer og tanker om hvordan jeg kan gjøre nettstedet litt mer interessant i fremtiden, og etter å ha fått ladet batteriene litt under midnattssolen satser jeg på å få fart på sakene igjen!

3 kommentarer om “Spillhistorie.no er i feriemodus”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.