Nå er Age of Wonders III gratis på Steam

Strategispillet kan bli ditt uten kostnad, men tilbudet varer ikke evig.

Age of Wonders III er et trivelig turbasert strategispill som kan beskrives som en slags blanding av Civilization og Heroes of Might & Magic, med et litt mer taktisk kampsystem enn sistnevnte.

Jeg anmeldte Age of Wonders III for Gamer.no da det var nytt, tilbake i 2014. Da skrev jeg blant annet dette om spillet:

Age of Wonders-serien har alltid hatt en egen, nærmest hypnotisk magi over seg, og den har ikke blitt borte i det tiåret det har gått siden forrige spill i serien kom ut. Age of Wonders III er usedvanlig fengslende, og det føles herlig å lene seg tilbake og bare overgi seg selv til spillet. Det griper tak i deg og holder fast, samtidig som det fyller spilletiden med overraskende dyp taktikk og interessante strategiske dilemmaer.

Hvis du ikke har testet det før, er det altså på tide – og nå kan du skaffe deg Steam-versjonen gratis. Tilbudet varer frem til og med 15. juli. Merk at for å spille flerspiller må du linke Steam-kontoen din til utviklernes egne nett-tjeneste, men det er også gratis.

Anledningen for gratistilbudet er selvsagt Age of Wonders: Planetfall, som er rett rundt hjørnet.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.