Kultklassikeren MissionForce: Cyberstorm har blitt relansert

Dette strategispillet er satt til samme univers som EarthSiege-spillene.

Jeg må innrømme å ha liten kjennskap til Dynamix-spillet MissionForce: Cyberstorm, men skal jeg dømme etter brukeranmeldelsene det har fått etter gårsdagens lansering på GOG, ser det ut til å være en skjult perle. Spillet kom opprinnelig ut i 1996, og er et futuristisk strategispill satt til EarthSiege-universet (som du kanskje kjenner fra actionspillene ved samme navn).

Dypt, men lett å lære

Dette ser jo kult ut.

Brukeranmeldelsene trekker blant annet frem at spillet har svært gode muligheter for å skreddersy de individuelle enhetene dine – i dette tilfellet, gigantiske kamproboter – slik at de kan tilpasses dine spesialdesignede strategier og unike situasjoner. Samtidig fortelles det at spillet er veldig lett å lære.

Spillet lar deg kjøpe og utstyre robotene dine med over 75 forskjellige typer våpen, som alle kan oppgraderes. Dessuten kan du gi ulike stoffer til de genetisk modifiserte pilotene av kamprobotene, men dette kan også ha negative konsekvenser hvis de ikke tåler «oppgraderingene.»

Jeg håper lanseringen av MissionForce: Cyberstorm markerer starten på flere retroutgivelser fra Activision-imperiet. Interessant er det også at dette spillet er et Windows-spill i utgangspunktet, så GOG må ha brukt en annen løsning enn DOSBox for å få det til å fungere på moderne systemer.

En kommentar om “Kultklassikeren MissionForce: Cyberstorm har blitt relansert”

  1. husker godt dette spillet. har fremdeles cd,n liggende lagret i skapet med alle andre de spillene jeg hadde når jeg kjøpte min første pc. et monster av en 486 sx 33mhz med 4mb ram og 128mb harddisk.

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.