Nylanserte Etherborn byr på Escher-inspirert hjernetrim

Det lovende hjernetrimspillet er ute nå.

For litt over ett år siden la jeg merke til Etherborn, et plattform-/hjernetrimspill tilsynelatende inspirert av de fascinerende tegningene til kunstneren M. C. Escher. Nå har spillet blitt sluppet, og det ser fortsatt ganske så kult ut.

Opp eller ned?

Hvor skal vi gå?

Som du kan se av traileren under, finner Etherborn sted i en abstrakt verden der tyngdekraften tilsynelatende er låst til deg. Det betyr at hva som er opp og hva som er ned avhenger av din posisjon, og du dermed kan nå steder som ikke ville vært mulige å komme til om du ikke hadde denne unike egenskapen.

Dette betyr imidlertid ikke at det er lett å nå disse stedene, for utviklerne har sørget for å designe nivåene på en slik måte at du må tenke deg nøye om for å finne rett vei videre. I tillegg må du ofte manipulere verden rundt deg på ulike måter.

Basert på brukeranmeldelsene ser det ikke ut som Etherborn er et spesielt stort spill, men ser ut til å tilby et par-tre timer med spilletid før det hele er over. Hvorvidt dette er positivt eller negativt skal jeg ikke uttale meg om, men prisen på 120 kroner (på Steam) reflekterer jo i det minste at vi ikke har å gjøre med et hundretimersspill her.

Etherborn er ute på det meste av plattformer. Ta en titt på denne traileren for å se hva spillet dreier seg om:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.