Retrotimen: Stranger Things og mer

Her er to ekstra-episoder av Retrotimen Podcast.

Jeg er ikke den eneste som har tatt ferie i juli, gjengen bak podcasten Retrotimen har også en velfortjent pause fra hverdagen med podcast-innspillinger. Skjønt de har ikke klart å ta seg helt fri, for de har faktisk spilt inn to ekstraepisoder.

Den første av disse tar for seg tredje sesong av Stranger Things. Her er det Lars og Remi som diskuterer, og jeg antar det blir litt «spoilere»:

Den andre er det Rasmus som har laget, og her har vi et intervju med mannen bak nettstedet og Youtube-kanalen RetroRGB. De snakker om løst og fast, og det blir selvsagt massevis av nerdeprat underveis:

Mer Retrotimen?

Nye episoder av Retrotimen slippes altså hver fredag, og om du ikke vil gå omveien om Spillhistorie (selv om vi setter pris på det!), kan du følge dem på Facebook og Soundcloud. Du kan også svippe innom podcastens offisielle nettsted. I tillegg er det mulig å støtte Retrotimen på Patreon.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.