Utviklerveteraner har annonsert superlekkert fysikkspill

Machine Games-gjengen i Bad Yolk har annonsert Main Assembly, et konstruksjonsspill med enorme muligheter.

Da en gruppe veteraner fra Wolfenstein-utvikleren Machine Games startet nytt indie-studio, forventet nok mange at de ville holde seg til actionspill. Deres første annonserte spill er imidlertid noe helt annet; et konstruksjonsspill der du får enorm frihet til å designe dine egne maskinerier og fartøy.

Dette er noe annet enn å bruke redstone i Minecraft.

Skap … alt, egentlig?

Spillet heter Main Assembly, og gir deg rollen som en drone som må designe og bygge roboter og andre konstruksjoner for å overkomme ulike utfordringer i enspillerkampanjen. Det får også en sandkassemodus, der du kan spille alene eller med andre spillere og designe dine egne drømmeprosjekter.

Takket være et fleksibelt byggesystem, et avansert visuelt programmeringssystem og en avansert fysikksimulator, ser det ut som bare fantasien setter grenser for hva du kan skape i dette spillet. Main Assembly skal etter planen slippes i «early access» på Steam senere i år. Den fulle lanseringen skal finne sted neste år.

Her er traileren som fikk meg til å umiddelbart hive Main Assembly i Steam-ønskelista:

 

2 kommentarer om “Utviklerveteraner har annonsert superlekkert fysikkspill”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.