Cliff Empire byr på postapokalyptisk bybygging

Nå er det lekre bybyggerspillet lansert i ferdig utgave.

Bybyggerspillet Cliff Empire dukket opp på Steams «early access»-tjeneste i fjor vår, og har siden tidliglanseringen fått mange positive brukeranmeldelser. Nå er den ferdige utgaven lansert.

Begrenset boltreplass

Tilt-shift-effekten er ganske lekker.

Cliff Empire er satt til en verden der atomkrig har gjort det meste av jordkloden ubeboelig. Menneskeheten har heldigvis overlevd på kolonier i bane rundt jorden, men nå vil de prøve å gjenerobre planeten. Det viser seg at de eneste stedene der radioaktiviteten er såpass lav at man kan overleve er på toppen av ulike fjellkjeder, og det er der du nå skal prøve å bygge by.

Dette betyr at du har svært begrenset med byggeplass, og må utnytte hver lille bit av landskapet til det maksimale. Det er mulig å bygge 120 forskjellige bygninger, og du kan også drive forskning for å låse opp nesten 50 ulike teknologier som kan hjelpe på ulike måter.

Spillet minner litt om Anno-spillene, på den måten at det har et fokus på handel og ressurser. Du kan nemlig bygge flere byer samtidig, og sette opp handelsruter mellom dem for å sikre at alle får de ressursene de trenger. Totalt er det femten ulike handelsresurser i spillet.

Her er en fersk trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.