Fremtidsgrøss inspirert av norrøn mytologi

Skrekkspillet Apsulov: End of Gods beskrives som en «viking-grøsser satt til fremtiden» av de svenske utviklerne.

Angry Demon Studio har nettopp lansert Apsulov: End of Gods, et førstepersons grøsserspill satt til en dyster fremtidsverden der norrøn mytologi ikke bare er mytologi, og menneskeheten har gjort den klassiske tabben at de har gravd for dypt, funnet noe forferdelig, og nå må møte konsekvensene.

Uhygge i mange dimensjoner

Kule tatoveringer.

Du vokner opp i et mystisk forskningsanlegg i jordens indre, som inneholder portaler til de ulike verdenene (eller heimene) den norrøne verden består av. Her finner du raskt ut at ting ikke er som de skal, og for å se om du kan ordne opp må du bruke disse portalene for å besøke varierte miljøer som stort sett har det til felles at de er utrivelige.

Så voldsomt mye mer enn dette vet jeg ikke, for utviklerne ønsker tydeligvis ikke å røpe særlig mye om hva spillerne kan forvente.

Brukeranmeldelsene er uansett positive, og det forrige spillet fra samme utvikler fikk mye ros, så hvis du har sansen for grøsserspill bør du nok vurdere å ta en titt. Spesielt siden mange av anmeldelsene trekker frem den herlige undervannsgrøsseren SOMA som et spill dette minner om.

Her er en trailer:

En kommentar om “Fremtidsgrøss inspirert av norrøn mytologi”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.