Nytt Bubble Bobble-spill på vei til Switch

Med samarbeidsspilling for fire spillere.

Et av mine favorittspill gjennom tidene er Bubble Bobble, et klassisk plattformspill fra japanske Taito der to boble-blåsende drager må sprette og boble seg gjennom over hundre nivåer fulle av supersøte monstre for å redde kjærestene sine (eller noe slikt; jeg kom aldri gjennom spillet).

Bobler på Switch

Tja.

Nå har Taito annonsert et nytt Bubble Bobble-spill, eksklusivt for Nintendo Switch. Det heter Bubble Bobble 4 Friends, og har som navnet prøver å hinte om muligheten for at fire spillere kan samarbeide seg gjennom eventyret. Spillet skal slippes i Europa den 19. november.

Pressemeldingen fra den europeiske distributøren ININ er ikke direkte fullstappet av detaljer om spillet, men det ser ut som vi kan se frem til samme type hopping og spretting som i de klassiske spillene. Taitos utviklingssjef Hiroshi Uemura sier at dette er selskapets første internt utviklede spill for hjemmemarkedet på mange år, og at han håper spillerne vil like det.

Spillet får en fysisk utgave via Strictly Limited Games, samt lansering på eShop. Her er traileren:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.