Snart kan du fiske i Barentshavet på konsoll

Det norske spillet Fishing: Barents Sea kommer til nye plattformer.

Om du kunne tenke deg å prøve deg som fisker, men foretrekker å gjøre spillingen din på konsoll, kan du nå glede deg til at det norskutviklede spillet Fishing: Barents Sea kommer til Xbox One, PlayStation 4 og Switch. Lanseringen skal finne sted senere i år, og konsollspillet vil inkludere miniekspansjonen Line and Net Ships.

Spillet skal inkludere lisensiert utstyr.
Fishing: Barents Sea inkluderer lisensiert utstyr.

Spillet kom til PC i februar i fjor.

I Fishing: Barents Sea får du din egen fiskebåt, og må prøve å tjene deg rik på fiske i kystområdene utenfor Nord-Norge. Du starter med en gammel båt arvet etter bestefaren din, og litt utslitt utstyr, og så er det bare å bygge seg opp i spillets store og åpne verden.

Spillet skilter blant annet med dynamisk dag, natt og månesykluser(!), samt skiftende vær tilpasset sesongen. Det skal også ha «semi-realistiske» fiskemetoder, som skal være lette å lære seg, men vanskelige å mestre. Lars fra Retrotimen likte det veldig godt da han spilte PC-versjonen rundt lansering, så du kan jo lytte til podcasten for å høre hva han har å si om livet som fisker.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.