Retrotimen: – Du føler at du er i Nord-Norge

Lars har spilt det nye, norske spillet Fishing: Barents Sea, og forteller om opplevelsen.

Ukens Retrotimen-podcast har ikke noe spesielt tema, men Lars, Otto og Remi går blant annet gjennom hva de har gjort i det siste. Da kommer det frem at Lars har kjøpt det norske PC-spillet Fishing: Barents Sea, som han liker veldig godt.

Spillet skal inkludere lisensiert utstyr.
Ser dette fristende ut?

På bøljan’ blå

Fishing: Barents Sea er en slags simulator, der du må bruke rimelig realistiske metoder for å få tak i så mye fisk som mulig (uten å gå over kvoten, selvsagt), ved hjelp av autentisk utstyr. Du starter med en liten fiskebåt som du har arvet fra bestefaren din, men etter hvert kan du kjøpe større båter og til og med ansette andre fiskere slik at du slipper å gjøre alt arbeidet selv.

Hvis du syntes dette høres artig ut, kan du høre Lars fortelle om opplevelsen i ukens podcast.

Gjengen tar også for seg noen av de siste retronyhetene, slik som saken om at The King of Kong-«skurken» Billy Mitchell har blitt tatt for juksing i Donkey Kong. Her har du dagens episode:

Mer Retrotimen?

Nye episoder av Retrotimen slippes altså hver fredag, og om du ikke vil gå omveien om Spillhistorie, kan du følge dem på Facebook og Soundcloud. Faktisk kan du få med deg episodene uten noe nettlesing overhodet, ettersom de også går på radiotrondheim.no (DAB, FM og nettradio), med nye episode hver tirsdag klokken 18.00.

Du kan også svippe innom podcastens offisielle nettsted. I tillegg er det mulig å støtte Retrotimen på Patreon.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.