Everspace 2 har eksplosjonene i orden

Det kommende romspillet byr på action i lange baner, skal vi dømme etter traileren.

Det er alltid gøy med litt eksplosiv action i verdensrommet, og skal vi dømme etter Gamescom-traileren for Everspace 2, er det ganske mye av dette i spillet. Everspace 2 skal ifølge utviklerne by på en åpen verden full av muligheter, rollespillelementer og muligheten til å sette seg bak spakene på en rekke forskjellige romskip.

Mon tro om dette betyr man kan fly fritt på planetene?

Lenge til lansering

Spillet er allerede nå mulig å teste, for de som befinner seg på messen. Resten av oss må vente ganske lenge, dessverre – helt til siste del av 2020, da tidliglanseringen finner sted på Steam. Konsollfolket må vente til 2021 før spillet dukker opp på PS4 og Xbox One.

Traileren ser i alle fall ganske stilig ut, selv om jeg personlig er en fan av førstepersons synsvinkel og detaljerte cockpiter i spill som dette:

Utviklerne planlegger en folkefinansieringskampanje på Kickstarter for å skaffe deler av spillbudsjettet. Den skal starte den 9. september. Det bør naturlig nok komme ganske mye mer informasjon om spillet i forbindelse med denne.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.