Handel og kolonibygging i Port Royale 4

Kalypso har annonsert et nytt spill i den tradisjonsrike strategispillserien.

Det er en stund siden forrige spill i Port Royale-serien dukket opp, men nå har Kalypso Games annonsert Port Royale 4 for lansering i fjerde (eller tredje – pressemeldingen og FAQ-dokumentet er uenige) kvartal 2020. Spillet slippes på PC, PS4, Xbox One og Nintendo Switch, og er – i likhet med forgjengerne – et handelsfokusert strategispill satt til 1600-tallets Karibien.

Stort spillområde

Snart er skatten vår.

Port Royale 4 finner sted i et areal på cirka 12 millioner kvadratmeter, skjønt mesteparten av dette er nok hav. Her må du bygge opp et handelsimperium der du kan sende seilskutene dine mellom 60 forskjellige kolonier for å kjøpe og selge 25 forskjellige varer og ressurser.

Du får også kontroll over egne kolonier, der du kan sette opp 50 forskjellige bygninger, og spillet ser ut til å være litt mer bybyggersentrert enn tidligere utgivelser ettersom du i tillegg til å bygge produksjonsfasiliteter må bygge andre typer bygninger for å sikre at innbyggerne dine har det greit.

Ellers loves vi fire enspillerkampanjer, turbaserte, taktiske sjøslag og atten forskjellige typer skip. Det er Ascaron-veteranene i Gaming Minds som utvikler spillet. De har ikke bare hatt suksess med å ta de gamle Ascaron-seriene videre etter at de havnet under Kalypsos vinger, men vi får krysse fingrene.

Her er en dessverre ganske intetsigende trailer (og hvem i allverden seiler med alle lukene åpne midt i en storm?):

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.