Hva med en ny rollespillkampanje for Neverwinter Nights?

Over ti år etter at Tyrants of the Moonsea ble påbegynt, er en kommersiell utgave nå lansert for Neverwinter Nights: Enhanced Edition.

Da rollespillet Neverwinter Nights først kom ut, startet den daværende utgiveren, Atari, et program for å bringe kommersielle rollespillmoduler fra tredjepartsutviklere til spillet. Dette ble imidlertid kansellert i 2006, noe som skapte trøbbel for flere utviklere som jobbet med moduler for spillet.

En av disse var Luke Scull, som arbeidet med en modul ved navn Tyrants of the Moonsea. Han endte opp med å ferdigstille det han hadde laget til da, og gi modulen ut gratis. Resultatet var at spillerne i det minste fikk noe, selv om det ikke var det han egentlig hadde planlagt.

Nytt liv for spillet

Hei på deg.

Nå er det imidlertid nytt liv i Neverwinter Nights igjen, takket være Neverwinter Nights: Enhanced Edition som ble gitt ut i fjor. Dermed har Luke Scull slått seg sammen med Ossian Studios, fullført Tyrants of the Moonsea og lansert den som en kommersiell ekspansjon for spillet.

I Tyrants of the Moonsea loves vi over 20 timer med rollespilling, der vi får utforske 18 områder inkludert Zhentil Keep, muligheten til å rekruttere fem ulike kompanjonger og slåss med like mange nye typer monstre. Vi loves også over 35 minutter med original musikk, samt over 1000 linjer med stemmeskuespill.

Det anbefales ikke å starte dette eventyret med nybegynnerfigurer; det skal være laget for cirka nivå tolv og oppover. Hvis du for eksempel har fullført Ossian Studios’ tidligere utgivelse for Neverwinter Nights: Enhanced Edition, den godt mottatte kampanjen Darkness over Daggerford, bør du være klar for Moonsea.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.