World of Warcraft Classic er «live» nå

Noen servere er så populære at spillerne må stå i kø i over én time for å få spille.

Blizzard har lansert World of Warcraft Classic, som er et forsøk på å gjenskape opplevelsen World of Warcraft leverte «i gode, gamle dager» og både folk og spillutviklere hadde et litt annet forhold til MMORPG-sjangeren enn de har i dag.

Stor pågang

De gamle startbyene er med.

Dette er tydeligvis noe ganske mange har ønsket seg, for ifølge PC Gamer, har serverne slitt med store påloggingskøer siden lanseringen. Blizzard later til å sette opp stadig nye servere, og det må vel også forventes at situasjonen bedrer seg når ikke alle skal inn for å sjekke spillet samtidig.

Målet med World of Warcraft Classic er å la spillerne ta tidsmaskinen tilbake til 2006. På dette tidspunktet var ikke World of Warcraft helt nytt, men spillopplevelsen var likevel en helt annen enn den er i dag. Blizzard har gjenskapt datidens verden, figurmodeller, kampmekanismer og rollespillelementer for spillet.

Merk at du må være betalende World of Warcraft-abonnent for å kunne spille Classic-versjonen.

For å hjelpe nye spillere å komme i gang med Classic-utgaven, har de lagt ut et hendig introduksjonsdokument som du kan lese mens du eventuelt venter på å få logge inn. Du kan også sjekke et FAQ-dokument, og et spørsmål-og-svar-dokument der utviklerteamet forteller om spillet. Apropos utviklerne, her kan du se originaldesignerne spille World of Warcraft Classic:

Og siden Blizzard er Blizzard, og aldri gjør noe halvveis: Her er en musikkvideo(!) der de feirer femten år med World of Warcraft:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.