Omfattende Serious Sam-nyversjon er endelig ferdigutviklet

Serious Sam Classics: Revolution fikk nytt liv etter å ha vært i «early access» siden 2014.

Hvis du kjøpte Serious Sam Classics: Revolution da det ble tidliglansert for over fem år siden, er sjansene store for at du enten har glemt hele spillet eller har gitt opp ideen om at det noensinne skulle bli ferdigutviklet. Det var opprinnelig et prosjekt skapt av en gjeng Serious Sam-tilhengere, men «livet kom i veien», og det har stått på stedet hvil i flere år.

Nå har imidlertid Serious Sam-studioet Croteam tatt ansvar for å fullføre prosjektet, og det ble nylig lansert i ferdig utgave. Dermed er det bare å hive seg inn i rollen som Sam Stone igjen, og slakte romvesener ned i hopetall, i klassisk førstepersons skytespillstil.

Forbered deg på mye rygging.

Alt innholdet fra de to første spillene

Serious Sam Classics: Revolution kombinerer de to første spillene i serien i én pakke, og inkluderer også åtte helt nye kampanjekart (inkludert en ny «boss»).

I motsetning til de andre nyversjonene av de to første spillene i serien benytter Revolution seg av en videreutviklet versjon av den originale Serious Engine 1. I tillegg til at den nå er fullstendig kompatibel med 64-bits operativsystemer, har den forbedret grafikk og integrert Steamworks-støtte.

Ellers vil de kreative kanskje sette pris på at Serious Editor og Serious Modeler er inkludert i pakken, slik at man kan lage eget innhold. Serious Sam Classics: Revolution er gratis for de som eier de klassiske versjonene på Steam. Trailer (fra 2014):

Det er kanskje også en god idé å påpeke at selv om utviklingen i utgangspunktet ikke gikk slik den skulle, er en majoritet av brukeranmeldelsene fortsatt positive – så noen fullstendig katastrofe har prosjektet aldri vært.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.