Utforsk postapokalyptiske Hawaii i dette nye åpen verden-spillet

Ashes of Oahu er et ambisiøst åpen verden-spill fra et lite indie-team.

Jeg har sansen for utviklere som tenker stort, og det gjør åpenbart det lille indie-teamet bak Ashes of Oahu. Dette er et åpen verden-spill satt til en postapokalyptisk utgave av øya Oahu i Hawaii, der vi loves over 25 kvadratkilometer med spillområde, fire distinkte grupperinger vi kan jobbe for, og over hundre ulike avslutninger basert på de ulike valgene vi tar underveis.

Øya byr på varierte miljøer.

En myteinspirert verden

Spillet skal være inspirert av myter og tradisjoner fra Hawaii, men har også sin egen vri på det hele, og involverer alt fra spøkelser til guder. Du spiller en mektig kriger som kan benytte seg av magiske våpen, og disse kan du også endre på underveis. Dessuten har du over 50 forskjellige egenskaper som kan låses opp, og du kan for eksempel forvandle deg til ulike dyr.

I utgangspunktet minner Ashes of Oahu litt om Ubisofts åpen verden-spill, men basert på brukeranmeldelsene virker det ikke like formelpreget. Det påpekes imidlertid også at spillet har visse problemer, og det er ikke umulig at utviklerne burde tatt turen innom «early access» før spillet ble sluppet. Uansett ser det ut som de fortsetter å jobbe med å fikse problemer.

Her er en trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.