Fysikkbasert samarbeid for Switch og PC

Heave Ho er ute nå – og ser temmelig moro ut.

Det er alltid moro med spill som kombinerer realistisk fysikk, uvanlige kontroller og samarbeidsbasert flerspiller, og nylanserte Heave Ho – ute på Switch og PC – gjør nettopp dette. Her må du og opp til tre andre spillere (i samme rom) hjelpe noen rare figurer slenge seg gjennom en serie fargerike nivåer. Faller du ut av skjermen, er du død.

Dette er en type spill som det nok er bedre å vise enn å prøve å beskrive, så her har du traileren:

Merk at det altså er snakk om lokal flerspiller her, og spiller du på PC må du ha håndkontrollere for de andre spillerne du vil samarbeide med. Man kan også spille alene, og hvert nivå skal være skalert etter hvor mange som spiller. Om du bare har lyst til å teste konseptet, finnes det en demo du kan laste ned (på Steam, blant annet).

Her forøvrig lanseringstraileren. Jeg syntes den var litt masete, men det ser jo ut som folkene har det moro:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.