Nintendo bringer SNES-klassikere til Nintendo Switch Online

Starter med hele 20 spill, som slippes allerede i morgen. Er dine favoritter på listen?

Brukerne av Nintendo Switch Online har i lang tid ytret ønske om å se spill for Super Nintendo på den abonnementsbaserte tjenesten, og i morgen får de ønsket sitt oppfylt. Nintendo har nemlig annonsert at de vil bringe følgende 20 SNES-spill til Nintendo Switch Online:

 • Brawl Brothers
 • Breath of Fire
 • Demon’s Crest
 • F-Zero
 • Joe & Mac 2: Lost in the Tropics
 • Kirby’s Dream Course
 • Kirby’s Dream Land 3
 • Pilotwings
 • Star Fox
 • Stunt Race FX
 • Super E.D.F. Earth Defense Force
 • Super Ghouls’n Ghosts
 • Super Mario Kart
 • Super Mario World
 • Super Mario World 2: Yoshi’s Island
 • Super Metroid
 • Super Puyo Puyo 2
 • Super Soccer
 • Super Tennis
 • The Legend of Zelda: A Link to the Past

Alle spillene vil by på ekstra funksjonalitet, slik som de allerede eksisterende NES-spillene på tjenesten. Dette inkluderer den relativt ferske muligheten til å spole tilbake tiden om man gjør noe feil, samt lagremuligheter og stemmechat. Det vil også være mulig å spille flerspiller over nettet i en rekke av spillene.

Mange klassikere

De fleste spillene her er kjente navn, med titler som Super Mario World og The Legend of Zelda: A Link to the Past som åpenbare høydepunkter. Du bør med andre ord ha en rimelig sær spillsmak om du ikke finner noe å kose seg med her, om man har tilgang på tjenesten. Vi kan naturligvis også forvente nye SNES-lanseringer i de kommende månedene.

Nintendo har også annonsert en trådløs SNES-kontroller som kan brukes med disse spillene. Denne er imidlertid kun tilgjengelig for kjøp om du faktisk abonnerer på Nintendo Switch Online.

Nintendo Switch Online er som kjent Switch-konsollens nett-tjeneste, som i tillegg til flerspiller og andre nettfunksjoner altså inneholder et stort retrospillbibliotek som du fritt kan spille så lenge du er medlem. Tenk på det som Netflix for NES og SNES-spill.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.