Yooka-Laylee spretter tilbake i oktober

Yooka-Laylee and the Impossible Lair er et nytt fargerikt plattformspill fra Rare-veteranene i Playtonic.

Team 17 og Playtonic har annonsert at Yooka-Laylee and the Impossible Lair skal slippes den 8. oktober. Spillet kommer til Nintendo Switch, PS4, Xbox One og PC. Yooka-Laylee and the Impossible Lair er oppfølgeren til det folkefinansierte Yooka-Laylee, og kommer fra en gruppe utviklere som blant annet var involvert i utviklingen av Donkey Kong Country.

Hopp og sprett.

Plattformhopping og 3D-eventyr

Spillet byr på klassisk, fargerik plattformaction, der du får styre dragen Yooka-Laylee og andre figurer gjennom sideskrollende miljøer fulle av farer og hemmeligheter, og denne gangen skal det også være mulig å endre nivåene radikalt for helt nye utfordringer.

I tillegg har spillet en eventyrkomponent. I stedet for å bevege seg langs faste baner fra brett til brett, slik som i Super Mario World og andre tradisjonelle plattformspill, får du en full 3D-verden å utforske, der det å løse nøtter og utføre oppgaver her låser opp nye plattformbrett.

Her er en fersk trailer som demonstrerer hva spillet har å by på:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.