Friidrett med bart i Track & Field

Arcade Archives: Track & Field er ute på Switch, og blir forhåpentligvis også tilgjengelig på PlayStation 4 snart.

Japanske Hamster har annonsert ukens slipp i Arcade Archives-serien, som altså er trofaste konversjoner av eldre arkadespill for Nintendo Switch og PlayStation 4. Denne gangen er det snakk om Track & Field, Konamis klassiske friidrettsspill fra 1983.

Seks øvelser

Alle har bart. Bilde: Mobygames.
Alle har bart. Bilde: Mobygames.

I dette spillet får vi servert en serie øvelser fra friidrettens verden. Her får vi alt fra sprint og hekkeløp til lengdehopp og spydkast, og flere av øvelsene involverer heftig knappetrykking og nøyaktig timing. Spillet kom til de fleste av datidens populære spillplattformer, og fikk også en populær oppfølger ved navn Hyper Sports.

Det er altså den originale arkadeversjonen som er ute i Arcade Archives-serien. Her kan opp til fire spillere konkurrere mot hverandre, og man kan også prøve å slå toppscorene til spillere fra hele verden. Det er mulig å endre ulike innstillinger, som vanskelighetsgrad.

Arcade Archives: Track & Field skal være ute nå på både PlayStation 4 og Switch, men PlayStation 4-versjonen ser ikke ut til å være tilgjengelig i Norge enda. Merkelig nok virker det ofte som utgivelsene i denne serien forsinkes her til lands, men forhåpentligvis dukker det opp i løpet av de neste månedene.

Her til lands fikk PS4-eiere låst opp ett Arcade Archives-spill denne uken, nemlig Taitos Water Ski (som egentlig ble sluppet den 23. august).

Bildene er fra Mobygames.

2 kommentarer om “Friidrett med bart i Track & Field”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.