Nå kommer det et nytt Terminator-skytespill

Terminator: Resistance setter deg i rollen som en fotsoldat i fremtidskrigen.

Nyannonserte Terminator: Resistance er et nytt førstepersons skytespill satt til Terminator-universet. Spillet finner sted i postapokalyptiske Los Angeles, nesten 30 år etter hendelsene i T2: Judgment Day, og du får rollen som soldaten Jacob Rivers i motstandsbevegelsen ledet av John Connor.

Kjent motstand

Der var du, ja.

Siden dette er et offisielt lisensiert spill, må du forvente å møte motstand som T-800 (men tilsynelatende ikke med ex-guvernatorens ansikt), men du vil også treffe på helt nye fiender. Underveis må du snuse opp skrapmetall som kan brukes for å forbedre våpnene dine, og du kan også forbedre Rivers’ ulike egenskaper i løpet av spillet.

Terminator: Resistance ser ikke akkurat ut som et AAA-spill, men det betyr selvsagt ikke at det ikke kan være moro. Skjønt det kan være lurt å vente med forhåndsbestillingen til vi får se hvordan spillet faktisk arter seg – tospannet Reef Entertainment og Teyon sto nemlig også for Rambo: The Video Game i 2014, og det spillet fikk ingen god mottakelse.

Spillet skal uansett slippes den 15. november i Europa, og kommer til PS4, Xbox One og Steam. Her er en trailer:

Funfact: Dette er Reefs første utgitte spill siden Rambo-fadesen – i de siste årene har de kun operert som distributør for andre utgivere. Vi får håpe de bruker anledningen godt!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.