Close Combat er tilbake i oktober

Med Close Combat: The Bloody First tar den tradisjonsrike krigsspillserien steget over i tre dimensjoner.

Close Combat: The Bloody First har vært under utvikling i det som virker som en evighet (opprinnelig skulle det faktisk ha blitt sluppet i 2014), men nå har seriens første 3D-spill endelig fått lanseringsdato. Den er dessuten rett rundt hjørnet – spillet slippes på PC den 3. oktober.

Det blir kamp om hver bygning i Normandie.

Detaljert krigføring

Som sine forgjengere er Close Combat: The Bloody First et taktisk krigsspill der handlingen finner sted i sanntid – men der du når som helst kan sette spillet på pause og gi nye og ordre til styrkene dine. Spillet byr både på høy realismefaktor og et svært omfattende taktisk handlingsregister, og 3D-motoren skal gjøre det hele enda mer autentisk enn tidligere.

Spillet skilter med en hovedkampanje satt til den andre verdenskrigen, der vi får kjempe oss gjennom Tunisia, Sicilia og Normandie i rollen som amerikanske 1st Infantry Division. Flerspiller loves også. Her er en video som gir et lite overblikk over hva spillet tilbyr:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.